Wii ombouwen illegaal of niet?

Nee, je wii ombouwen is niet illegaal. Het is immers jouw console, je mag er mee doen en laten wat je wilt.

Je mag  echter maar om eén reden je wii ombouwen en dat is om een back-up (kopie) van je zelf gekochte spellen te maken zodat je het originele spel niet hoeft te gebruiken en dit dus niet kapot gaat. Wat niet mag is het downloaden van spellen van internet en ze dan spelen zonder dat je ze zelf hebt gekocht. Dat is niet legaal en ook niet aan te raden om te doen, want zo maken de spelontwikkelaars weer minder winst en wordt misschien net het ene spel wat jij graag wil hebben uit de ontwikkeling gehaald omdat ze er niet genoeg geld aan verdienen.

Kassa, het welbekende consumentenprogramma op de publieke omroep, heeft een aflevering gemaakt over het ombouwen van consoles, wat wel en niet kan.

Ook meldde Tweakers.net dat een man (die zelf consoles ombouwde) door een rechter is vrijgesproken van het ombouwen van consoles. Dit is de link van het artikel.

Is je wii ombouwen dan af te raden? Nee hoor, het heeft nog zoveel voordelen dat het meer dan de moeite waard is. Wii ombouwen? Zeker laten doen!

Leuk of nuttig? Vertel verder!

  Kijk ook eens naar:

  This entry was posted in Wii ombouwen and tagged , . Bookmark the permalink.

  2 Responses to Wii ombouwen illegaal of niet?

  1. M.Amri says:

   Ik wil graag wii ombouwen voor mijn kinderen,maar ik weet niet hoe kan ik installeren.
   Ik wil graag iemand die kan het voor mee doen of helpen. uiteraard met vergoeding.
   Met vriendelijk groet,
   Amri

   • Peter says:

    Beste,

    Er zit een duidelijke handleiding bij de software. Ook is er goede support. En mocht het niet lukken, dan kunt de situatie terugzetten en uw geld terug vraegn

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>